Beoordelingen van Il Sogno Groningen

Recente recensies

5.0
Jos
12 september 2021

Constante kwaliteit en correcte, vriendelijke bezorging is en blijft uitstekende reclame.

Paula
11 september 2021
David
10 september 2021

Het eten was weer heerlijk. Ga zo door!

R
29 augustus 2021
Ger
28 augustus 2021

Heerlijk genieten. Zoals altijd.

Anoniem
27 augustus 2021

Vond het eten dit keer minder lekker.

Gésina
25 augustus 2021
Andreas Milias
20 augustus 2021
Mardi
19 augustus 2021

Duurde wat lang voordat de bestelling kwam. Maar tijd werd netjes aangekondigd via de mail. Maaltijd voor 3. Salades en pastagerechten. Eten was zeer smaakvol bereid en nog heet. Zullen hier zeker nogmaals bestellen.

Mike K
16 augustus 2021

Heel simpel: hier werken mensen met enorm voor passie voor de Italiaanse keuken! De pizza's zijn de beste die ik in Groningen kan vinden. Binnenkort de rest van het menu uitproberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jennifer kloosterman
9 augustus 2021

smakelijk zeevruchtenpizza en zeevruchten spaghetti ,zag er ook mooi uit met verse kruiden ,vriendelijke bezorger

Mike K
9 augustus 2021

Ontzettend lekkere pizza! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
6 augustus 2021

Vriendelijke gastvrouw. Eten was goed. Enig minpuntje, pizza niet gesneden. Ik raad deze leuke Italiaan aan.

Marloes
31 juli 2021

Heerlijke pizza, super warm bij bezorging

Tim
29 juli 2021

Lekker eten! Leuke bezorger. Dank.

Bouma
24 juli 2021

Dit was de eerste keer dat wij bij jullie een pizza bestelden. En komen de volgende keer bij jullie eten. De pizza was voortreffelijk!! Heerlijke dunne bodem, lekkere groenten en smakelijke vlees.

Dagmar
21 juli 2021

GEWELDIG!

Bruno
19 juli 2021
Sara
16 juli 2021

Hele snelle bezorging en heerlijk eten!

Chris
12 juli 2021

Lekkere, knapperige pizza’s! Heerlijke pasta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
11 juli 2021

Complimenten aan de kok, pizza was fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorre
8 juli 2021

Heerlijke pasta met zalm gehad. Snel bezorgd !!

Beecee
3 juli 2021

Perfect op de afgesproken tijd en fantastische pizza's. Goed belegd en mooie knapperige korst.

Josje
2 juli 2021

Behalve € 2,50 bezorgkosten merk ik nu ook dat je minimaal voor € 25,00 moet bestellen, anders geen bezorging mogelijk. Was dit eerder ook zo? Wel jammer voor mensen die alleen 1 pizza willen. Voor kwaliteit en bezorging als altijd alle lof!

Peter
2 juli 2021

Normaal gesproken fantastische pizza 's. iets te vroeg voor het afhalen, ....na tien minuten naar huis met de pizza's om te ontdekken dat alle drie pizza s een zwaar, zwarte, verbrande rand hadden... een gedeelte wegggooid Misschien iets teveel haast? Hoe dan ook, ik sla ff een tijdje over....

Arne
27 juni 2021

Heerlijke en goed gevulde pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Met bestelnummer bij Il Sogno bekend
18 juni 2021

We bestelden hier met regelmaat in de lockdown, juist om de goede kwaliteit. Vanavond heb ik mijn pappardelle al tartufo na een paar happen aan de kant geschoven. Het was een aan elkaar geplakte massa met harde korrels (truffel) en vreemde witte vlokken. het was onappetijtelijk om naar te kijken en de smaak viel tegen. Dit gerecht hebben we vaker gehad, maar dit keer was het een echte tegenvaller. Vreemd, omdat het voor de horeca weer open kon het nooit zo was.

Inge
18 juni 2021

Het was weer heerlijk en supersnelle bezorging!

Koen
17 juni 2021
Pierluca
16 juni 2021

Multi bene! Grazie! Echt lekkere pizza vegetariana en salata mista.

LR
7 juni 2021

Eten was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendel
3 juni 2021

Het was weer super lekker! De risotto met worst is echt een aanrader.

Alex
3 juni 2021

Beste pizza's in Groningen! Zoals altijd weer vollop genoten. Bezorging is ook super snel. Ik doe niet eens moeite meer om ergens anders een pizza te proberen.

Hans Dijksman
3 juni 2021

Wederom: keurig op tijd bezorgd en de pizza was heel erg lekker!!!! Dank U!!!

Dewi
30 mei 2021

Super snel bezorgd en eten was nog heet en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
27 mei 2021

Lekkere pizza! Veel kaas en optijd bezorgd! Niks te klagen!

Casper de Boer
26 mei 2021

Lekkere pizza en fijne service!

Eric
24 mei 2021

Als altijd bij het afhalen bij Il Sogno is de bestelling op de minuut nauwkeurig klaar! Heerlijk pasta (Sardijnse ravioli) & pizza (buffala)! Mille grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raven
15 mei 2021

spaghetti vongole: veel schelpen en lekker veel olie. Simpel, maar heerlijk. 👍👍👍

Susanne
14 mei 2021

Geweldig lekker eten altijd en super goede kwaliteit! Mijn verjaardag gevierd met eten van jullie, was weer heerlijk! Bedankt!

alison z
10 mei 2021

Our order was 30minutes late. And the pizza this time was not as tasty as before.

Arjan
10 mei 2021

De bij Il Sogno bestelde pizza’s waren er snel, maar bovenal van uitmuntende kwaliteit. Il Sogno hoort bij de top van Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
7 mei 2021

Heerlijk weer!!! Genieten ! Altijd !

Suzanne
3 mei 2021

We ordered a pizza and risotto, this is one of the best if not the best risotto i have ever had. The pizza was also great. Friendly and fast service! Will definitely order here again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
2 mei 2021

De bodem was nat in het midden en niet krokant zoals hoort te zijn bij een goede pizza

Yvon van der Laan
1 mei 2021

De garnalen in de risotto waren erg droog. Er zaten stukjes kapotte vongoleschelpen in mijn portie. Het is niet fijn daar op te kauwen. De smask was verder goed. In het restaurant was de risotto veel beter dan deze afhaalversie.

Belle
28 april 2021

Lekkerste Italiaan in de stad. Gamba's super lekker

Marion
27 april 2021
'm. Hoving
27 april 2021

De lekkerste pizza van Groningen, buitengewoon snel ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
27 april 2021

Echt een aanrader 👍 Heerlijke pizza. Nog erg warm bij bezorging. Snelle levering.

Dorret
27 april 2021

Wat een onzettend lekker pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benedikt
26 april 2021

Prima, zoals altijd! Misschien wat minder olie volgende keer maar lekker was het uiteraard.

Tabitha
26 april 2021
Maarten Wiersema
26 april 2021

Een van de beste Italiaanse restaurant uit Groningen. Voor COVID voornamelijk in het restaurant gegeten, maar I ok als bezorgdienst weten ze hun kwaliteit hoog te houden!

Margreet
23 april 2021

prima, zoals altijd heerlijk!

Nadie
22 april 2021

Beste pizza's van Groningen vind je bij il sogno. Heerlijke bodem die niet te dik en niet te dun is. Met een goede korst en voldoende smaak. Enkel het eten van de korst is al een feestje. Dan hebben we de tomatensaus die ook goed op smaak is en werkelijk wat toevoegt aan het geheel. Het beleg is royaal, maar absoluut niet te veel. Hier bakt iemand pizza's die trots is op de pizza. Dat proef je. Gewoon echt de beste pizza's van Groningen!!

Jen
19 april 2021

Frutti di mare had helaas heel veel kleine gebroken stukjes mosselen, dus niet makkelijk (en ook niet echt lekker om te eten, je weet nooit waneer je een schelp bijt) om te eten. De rest van de pizzas waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies
16 april 2021

Weer genoten van een heerlijke pizza Vegetariana. Snelle bezorging, hete pizza; kortom; helemaal goed!

Maaike
10 april 2021

Het was weer heerlijk!

Wijk
10 april 2021

Heerlijke pizza's en stipt op tijd bezorgd.

Yasmin
9 april 2021

Heerlijk!

Femke Eerland
8 april 2021

Heerlijke pizza : ontzettend knapperig, mooie bodem en korst. En een mooie en ruime keuze en kaart. Aanrader. Tot nu toe iedere keer, ook ontzettend snel en netjes bezorgd.

Veronica
4 april 2021

Prima gegeten en de tiramisu limoncello was heerlijk. Bezorging was lekker snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
4 april 2021
Eric
4 april 2021

De pizza's, pasta's en ook de tiramisu waren weer perfetto !!

Gj
2 april 2021

Heerlijke pizza’s, goed van temperatuur, vriendelijke bezorger en op afgesproken tijd bezorgd.

Celesta
2 april 2021

Heerlijk!!

Hans Dijksman
2 april 2021
Ij
2 april 2021

Snel bezorgd en erg lekkere pizza

Jonathan Westera
2 april 2021

Een van de beste pizzas in Groningen en het doet mij toch ook goed om een beetje Italiaans aan de deur te horen als de bezorg(st)er bij je aan de deur staat :”buon appetito”

Caren
1 april 2021

Fantastisch gegeten en hele vlotte bezorging

Bulthuis
28 maart 2021

Lekker eten, kéurig verzorgd, op tijd bezorgd!

Oliver Strik
28 maart 2021
Rietveld
27 maart 2021

Tonno e carciofi (Pizze 8) en dan met extra gegrilde groenten, gorgonzola en olijven: SUPERSMULLEN! Dikke waardering voor tijdige bezorging ondanks opbreek Schuitendiep!

Barbata
27 maart 2021

Overheerlijke pizza’s, we hebben genoten!

Krum
26 maart 2021

De beste in stad Groningen! Altijd genieten

johan
22 maart 2021

De snelste bezorging ooit. Nog geen 10 minuten. En de pizza was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde
21 maart 2021

Zoals altijd weer top! Snel bezorgd en super lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tabitha
21 maart 2021
Ellen
20 maart 2021

Lekker eten, zoals altijd!

Willem
20 maart 2021

Erg lekkere pizza's, echt Italiaans.

Nynke
18 maart 2021
Dick
14 maart 2021

Heel erg lekker en snel geleverd!

De Haan
13 maart 2021

De pizza's waren heerlijk en ze werden snel geleverd.

Molenaar
13 maart 2021

Fantastische pizza's, verse ingrediënten, helemaal top!

Albert
12 maart 2021

Heerlijk gegeten. Hier eerder besteld en zullen dat zeker vaker doen.

Bert
12 maart 2021
Jos Rietveld
11 maart 2021

PIZZA SCAMPI, deze keer. Alle mogelijke complimenten, inclusief voor prima en tijdige bezorging. Er is één KEERZIJDE: hoe meer Je proeft, hoe moeilijker te kiezen omdat alles tot nu toe zo geweldig goed smaakt.

Yasmin
10 maart 2021

Heerlijk!

Jan Herman
6 maart 2021

Heerlijk eten afgehaald, zowel pizza's als vleesgerecht Minpuntje: in (ons deel van?) Helpman wordt blijkbaar niet bezorgd

TJB
1 maart 2021

Wederom heerlijke pasta's en pizza's gegeten met het hele gezin (i.v.m. een verjaardag)! Vooral de spaghetti vongole is perfect qua ingrediënten en ook van smaak. Al vroeg de bestelling doorgegeven en die kwam precies op tijd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E KoopmN
1 maart 2021

Een van de beste pizza's die we hebben gegeten koit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
27 februari 2021

Heerlijke pizza's, lekker warm en super snel geleverd op de zaterdag. Niks op aan te merken.

Anne en Jan Jaap
27 februari 2021
Madleen
27 februari 2021
Thom
26 februari 2021

Ontzettend tevreden over de bestelling. smaakte heerlijk en de bezorger was vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar

Weijer
25 februari 2021

Deze mensen weten hoe het moet , gruwelijk lekker weer !!!!! Look no further !!!!!! IL SOGNO ROCKS

Cees
25 februari 2021

zeer lekker!!

'm. Hoving
22 februari 2021

Superlekker en snel en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jen
21 februari 2021

Lekker pizza!!!

Belle
21 februari 2021

25min bezorgtijd op zaterdagavond. Super snel en kwaliteit ook top.

Frank
21 februari 2021

Uitstekende kwaliteit. Snelle bezorging. Goed verpakt.

H. Kooi
20 februari 2021

Lekker knapperige bodem en smaakvolle pizza.

B Schmitz
18 februari 2021

Lekkere pizza's zoals altijd, dank!

Dorret Klaver
15 februari 2021

Erg lekker. Nog super heet bij aankomst en perfecte bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Biezeman
10 februari 2021

Het was prima.

Wies
7 februari 2021

Heerlijke pizza en vriendelijke bezorger!! Voor herhaling vatbaar.

Bernard
5 februari 2021
Arjan Prins
3 februari 2021

De door ons bij Il Sogno bestelde pizza’s waren wederom fantastisch. Il Sogno is echt een van de allerbeste Italiaanse (bezorg) restaurants van de stad Groningen.

SR.
30 januari 2021

Beste pizzeria van groningen!

Jos Rietveld
27 januari 2021

Tot zeer grote tevredenheid: Pesce, verrukkelijke vissoep vol met een keur aan zeevruchten. Omdat we altijd zeer tevreden zijn, krijgt de kok alle vertrouwen voor een Carne fantasia. Die is meer dan geslaagd: vanavond prachtig rundvlees, mals getrancheerd met passende, verrassende bijlagen. De lat gaat weer een stukje hoger!

Paul
27 januari 2021

Saltim Buffala besteld. Heel erg smaakvol, goed gemaakt en met goede garnering (aardappels en gegrilde groenten). Echt een aanrader. Bezorging snel, vriendelijk en warm eten

Maaike
24 januari 2021

Eten was heerlijk en werd snel bezorgd. Echt hele lekkere pizza’s! Ik ga ook eens een pasta proberen.

Benedikt
24 januari 2021

Heel erg lekkere pizza's, de beste pizza ooit gegeten in Grunn! Snelle bezorging, dank!

Martina
23 januari 2021

Heerlijke pizza’s en op afgesproken tijdstip gebracht! Voor herhaling vatbaar!

Jos Rietveld
22 januari 2021

En weer zijn wij dik tevreden met de pizza's!!! Frutti di mare en Ai formaggi beiden FANTASTICO! Volgende keer weer andere om van te smullen. Complimenten voor vlotte bezorging

Willem
21 januari 2021

Heerlijke pizza’s

Jeannettr
18 januari 2021

Heerlijke pizza’s, goed van temperatuur, op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger.👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijboer
17 januari 2021

Top pizza’s! Heel vriendelijk personeel! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
17 januari 2021

Ik bestel hier geregeld, altijd lekker. Betere pizza heb ik niet thuisbezorgd gekregen de afgelopen jaren! Bijna altijd snel bezorgd, bezorgers die de voorschriften i.v.m. corona keurig naleven. Mis de optie om bij het afrekenen alvast fooi te geven, heb door covid nooit cash in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piety Groeneveld
15 januari 2021

Niets op aan te merken. Heerlijk...😋

Esmée
11 januari 2021

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde
10 januari 2021

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd! Top restaurant :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celesta
10 januari 2021

Hele lekkere pizza en super snelle bezorging!!

Kees
7 januari 2021

Erg lekker eten, netjes op tijd bezorgd.

Molenaar
6 januari 2021

Als vertrouwd: goede kwaliteit pizza gehad (proscuitto en Bandito). Heerlijk gegeten. Viel me op dat dit keer het griesmeelbloem niet visueel aanwezig was. Hoop niet dat jullie afstappen van jullie bereidingswijze! Want die maakt jullie juist zo goed. Bodem was ook iets vetter dan anders, maar dat komt waarschijnlijk door de vulling, niet door iets anders. Blijft nog steeds één van de beste pizzeria's van Groningen. Super.

Carlien
6 januari 2021

Hele lekkere pizza, super snelle bezorging.

Maria Turcanu
6 januari 2021

Ik heb al een aantal keer pizza margerita besteld van Il Sogno. Het valt me op dat de kwaliteit van de kaas/mozarella verschilt per keer. Vaak is de kaas/mozarella zo zout dat ik de smaak van pizza/andere ingrediënten niet meer proef. Dit valt zeer tegen. Deze keer was het zo dat de zout zo overheersend was, helaas was de pizza hierdoor niet lekker. Jammer!

Jos Rietveld
31 december 2020

Gisteren de eer de laatste bezorgpizza's van 2020 te ontvangen. Weer smullen van Frutti di Mare en Quattro Stagioni. Salade Gamberi e salmone smaakte de keer ervoor hemels, wil ik ook maar vertellen. Van plan om volgend jaar weer te bestellen (ook weer eens in het restaurant zelf ;-). Complimenten voor altijd vriendelijke bezorging! Goed, veilig, gezond en smakelijk nieuwjaar!

Anne en Jan Jaap
31 december 2020

Heeeeeerlijk zoals altijd. Leuke nieuwe gerechten. Alles vers en goed verpakt. Goede porties. Vriendelijke bezorger. Wij zijn groot fan van deze zaak!

Werner
31 december 2020

De risotto frutti di mare was weer overheerlijk. Hopelijk wordt volgend jaar weer een jaar waarin we regelmatig naar restaurant Il Sogno toe kunnen. Een uitstekend restaurant met vriendelijke bediening.

Onno
31 december 2020

Heerlijke pizza's. Smakelijk belegd en goede bodem. We bestelden hier en vonden het een hoop geld, maar het is het waard!

Eric
30 december 2020

Ook in Cororna-tijd loopt het hier werkelijk gesmeerd: bij afhalen van pasta's en pizza's (ook meer dan 5) is het telkens op de minuut exact klaar!!

Jordi witbreuk
30 december 2020

Persoonlijk vond ik de pizza erg lekker. Heerlijk genoten

Fokko van der Veen
29 december 2020

Zowel de gnocchi als de spaghetti en de insalate caprese waren buitengwoon lekker. En de eerste twee nog gloeiend heet bij aflevering. Zeer tevreden!

Jan
29 december 2020

Best Italian food in town! Without kidding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
29 december 2020
Roland
28 december 2020

We hebben heerlijk genoten van de Salt’in buffala en de pizza’s!!

Anoniem
27 december 2020

Was niet zo warm meer. En de pizza was wel lekker maar niet zo bijzonder. Beetje duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Souffleur
23 december 2020

Heeeerlijke pizza´s!!!

Hans Dijksman
23 december 2020

Bezorging was keurig op de gevraagde tijd aan de deur. Pizza smaakte uitstekend!

anoniem
22 december 2020

Was ontzettend lekker

Yvonne
20 december 2020

Heerlijke pizza's en tiramisu! Vriendelijke bezorging en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
20 december 2020
Jj
13 december 2020
D.H.
11 december 2020

Sommige dingen zijn simpel, zoals het antwoord op de vraag waar je Italiaans eten haalt in Groningen: https://ilsogno.sitedish.shop/ Ik kom hier graag terug. Afhalen kan stipt op het aangegeven tijdstip. Goede ingrediënten en lekker eten.

Danielle
7 december 2020

Het was, zoals gewoonlijk, weer heerlijk! We hadden de truffel ravioli en de taglioni met groene asperges. Allebei goed van smaak en meer dan voldoende! Snelle bezorging (half uur) en het eten was nog heet. Dankjulliewel, hopelijk tot snel weer in het restaurant :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.O.
7 december 2020

Heerlijk, op tijd bezorgd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
5 december 2020

My new favorite pizza place in Groningen!

Karl
30 november 2020

I love your menu, but please, put less salt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
29 november 2020

De bezorging was heel snel, vooral voor een zondagavond. De bestelde pasta's waren daarnaast ook nog eens echt heel vers, warm en heel erg lekker. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 november 2020

Prima pizza!

Piet
22 november 2020
Abrahams
21 november 2020

Snel en nette bezorger

Anoniem
21 november 2020

De beste pizza buiten Italië!

Hilde
20 november 2020

Heerlijke pizza en altijd supersnel bezorgd!

Eric
19 november 2020

Bewonderenswaardig: deze continue topkwaliteit van jullie gerechten! Ik zie er naar uit dat er weer in jullie restaurant gegeten mag worden! Mis nu ook jullie perfecte espresso!

Hamel
16 november 2020

Eindelijk een restaurant met verstand van Pizza, veruit de beste pizza van Groningen, de bodem is perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie
15 november 2020

De pizza was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JW
14 november 2020

Lekkere pizza, op tijd! Typisch Italiaans, eenvoudig, subtiel en smakelijk!

Pirita
14 november 2020

Beste pizza wat ik in buiten Italia heb gegeten

El
10 november 2020

Super snel bezorgd en super lekkere pizza’s.

Bouma
8 november 2020

I.vm. Corona nu afgehaald. Uitstekende pizza’s en heerlijke pasta’s. Beste adres in Groningen en omgeving. Ter plekke ook heerlijke wijnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martinz
8 november 2020

Heerlijk Eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Griemink
5 november 2020
Huisman
5 november 2020

Supersnelle bezorging. Eten was goed warm en erg lekker. Alleen Melanzane di Parmigiano was beetje aan bakje versmolten.

Marco
5 november 2020

Pizza ok, ingredients not of the first quality. An add-on of buffalo mozzarella was a joke, no taste at all. Delivery on time but pizza was already cold and needed to be re-heated which made the crust hard

Reactie van Il Sogno

Thank you for your review. For your information we use buffalo mozzarella from "Azienda Agricola Ponte Reale". We are sorry to hear the taste is not satisfied. When the pizza arrives cold please call use next time so we can resolve it. Saluti da Team Il Sogno.

Ellen
3 november 2020

Al vaak eten besteld en laten bezorgen. Het was weer top vandaag.!!!!

J de Leeuw
2 november 2020

Heerijke pizza's. Alleen de paprika had een vreemde smaak, wat jammer was. Vandaar 4 sterren ipv 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ian
2 november 2020

Bezorgster was snel ter plekke en vriendelijk. Eten goed als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piety
1 november 2020

4 heerlijke gerechten. Goed warm. Toetjes ook super.

Anoniem
1 november 2020

Heerlijke Italiaans belegde pizza’s!

Tyrell Olthoff
31 oktober 2020

Elke keer weer fanatisch eten! Verheug me nu alweer op de volgende keer. Moi!

Janet
28 oktober 2020

Super heerlijk gegeten en goede kwaliteit! Jammer dat er niet in heel de stad Groningen bezorgt wordt. De held valt er jammer genoeg net buiten

Weijer
25 oktober 2020

Erg lekker en vlot !!!! Dik voormekaar !!!!!!

Wessel
22 oktober 2020

Perfect. Hoge kwaliteit en snelle bezorging.

Ronald
22 oktober 2020

Aardige service. Eten matig en weinig voor dat geld. Bij vleesgerecht anderhalf aardappel en 25gr sla

Reactie van Il Sogno

Beste Ronald, dank voor uw recensie. U heeft inderdaad aangegeven (telefonisch) dat u aardappelen en groente wat weinig vond. Hierop hebben wij direct gereageerd en u nog aardappelen en groente gebracht (kosteloos). Echter geen salade omdat u dit niet heeft aangegeven. Mocht u in de toekomst weer bestellen kunt u gerust in het opmerkingenveld bijzetten dat u extra bijgerechten wilt geen enkel probleem. Wij hebben de ervaring (in het restaurant) dat veel van de bijgerechten altijd retour komt wat uiteraard zonde is. En gezien wij van oorsprong geen bezorgrestaurant zijn maar door deze moeilijke tijden hiertoe genoodzaakt zijn is het voor ons wennen. In iedergeval nogmaals dank voor uw feedback . Groet, Team Il Sogno

Jelle
19 oktober 2020

Zelfs bezorgd smaakt het alsof je in het restaurant zelf eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie
19 oktober 2020

De pizza was weer heerlijk! Nog lekker warm en snel bezorgd! Succes in deze moeilijke tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.H.
18 oktober 2020

Deze locals zijn de tag #supportyourlocals méér dan waard! Goede gerechten, vriendelijke mensen. Ik kom graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sid
18 oktober 2020

Erg lekkere pizza’s en vitello!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 oktober 2020

Prima pizza’s. Op vermeld tijdstip correct bezorgd. Volgende keer weer

Lizeth
15 oktober 2020

Op de laatste dag voor sluiting in restaurant gegeten en een dag later laten bezorgen op het vakantie adres omdat we niet konden kiezen. Wat was het weer lekker, mocht je on Groningen zijn of wonen. Een echte aanrader.

Siebers
13 oktober 2020

Lekkere verse pizza en snelle bezorging, vriendelijke bezorger

Ellen
9 oktober 2020

Paar x gegeten bij ill Sogno. Het eten is verrukkelijk!!!! Volgende week weer.

Rietveld
9 oktober 2020

Vooral enthousiast over uw pizza's, ook twee kleine opmerkingen. Bezorging kwam, leuke verrassing!, beetje eerder dan verwacht. Frutti di mare wat betreft presentatie en smaak boven verwachting. Ai formaggi: prima, de gorgonzola die zich gorgonzola mag noemen, mascarpone(?) superzacht romig. De, deels zwartgeblakerde (écht!) rand van Ai formaggi zien we als een kleine teleurstelling over uw bijna volmaakte pizza's bij deze eerste kennismaking met uw pizza's. Bodems mochten droger.

Alex Meijer
7 oktober 2020

Heerlijk authentiek eten en handgemaakte pasta! En snelle bezorging. Ook top service, ik kreeg een gratis drankje en een nieuwe canneloni nadat er iets mis ging, zeker een aanrader.

Thijs
5 oktober 2020

pizza was zo goed als koud. bezorger had moeite met vinden van adres en aantal minuten aan telefoon gezeten. kwaliteit pizza was geweldig uiteraard.

Julian Hendriks
4 oktober 2020

Altijd top, zowel het eten als de bezorging. Pizza’s zijn ontzettend lekker en de verse pasta’s smaken super. Geen enkel Italiaans restaurant bezorgd zulk lekker Italiaans eten als Il Sogno.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
1 oktober 2020

Heerlijke krokante smaakvolle pizza (zonder zout te zijn) Precies optijd en lekker warm bezorgd.

Anoniem
24 september 2020

Wederom zeer goed!

Aart
14 september 2020

Uitstekende pizza’s, prosciutto, crudo en prosciutto met ui. Beste pizza’s in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josine
13 september 2020

Heerlijke pizza’s!

Piet van Gogh
1 september 2020

Heerlijke pizza's, gemaakt van goede producten en veel minder vet als andere. Laar je verassen. Doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ddenheijer
30 augustus 2020
Niklas
29 augustus 2020

Geweldig! Beste Pizza van stad, de tiramisu is ook een aanrader!

Anoniem
29 augustus 2020

De pizza was op zich wel ok, maar hij werd al bezorgd 12 minuten nadat ik had besteld. Dat is lang niet genoeg tijd om een verse pizza te maken, te bakken en te bezorgen. Liggen sommige pizza's al een tijdje klaar of is het prefab?

Niklas
25 augustus 2020

Beste pizza van Groningen. Authentiek italiaans, goede, verse ingrediënten. Perfect toebereid. Snel en goed bezorgd door vriendelijke bezorger.

Abner
19 augustus 2020

Super lekkere pizza en snel bezorgt

Anita
17 augustus 2020

Net terug uit Italië, wilden we ons vakantiegevoel nog even vasthouden. Dat is gelukt met een zelf geïmporteerde fles wijn en overheerlijk eten van Il Sogno op ons eigen warme balkon. De risotto met zeevruchten is een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
3 augustus 2020
SR
2 augustus 2020

Beste Italiaan in de stad, authentieke pizza's en pasta's!

Suzanne
1 augustus 2020

Lekkere pizza zoals gewoonlijk, alleen ipv de bestelde parmaham zat er gewone ham op. Beetje duur voor de 2,50 extra die betaald is.

pien
30 juli 2020

Heerlijke parmigiano di melanzane gegeten. Supersnel bezorgd. TOP

Monique
23 juli 2020

De pasta met boter en truffel smaakte net zo lekker als in het restaurant. Top kwaliteit. Bezorging prima in orde. 10 min eerder dan ze gepland.👍

Mathisca
12 juli 2020

Heerlijk en snel bezorgd!

Jdv
6 juli 2020

Beste pizza frutti di mare in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
28 juni 2020
Alain
25 juni 2020

Snel bezorgd en nog helemaal warm. Heerlijke pizza’s. Aanrader! :)

Molenaar
21 juni 2020

Dit is de tweede keer dat we besteld hebben bij jullie. De eerste keer ook gerust met vijf sterren. Een goede Italiaan vinden is moeilijk, vooral als het op de bodem aankomt gaat er in Groningen veel mis. Te slof, te dik. Ook qua ingrediënten worden er nog wel eens gesjoemeld, met prefab groenten, e.a.. Maar jullie doen het werkelijk fantastisch. Een bodem gelegd op, denk ik, griesmeel, met mooi deeg en met verse ingrediënten belegd. Ik weet wel waar ik de volgende keer bestel. Hou dit vol zo!

Rutger
20 juni 2020

Getest quattro frommagy; Goede smakelijke ingrediënten, je proeft goed de verschillende ingrediënten, mooi verdeelt over de pizza, niet alle kazen versmolten door elkaar, dunne bodem, diameter 35 cm. Geen eigen doos. Zeer snelle levering. Geklokt 11 minuten vanaf tijdstip betaling van online bestelling, tot ring van deurbel met opmerking zo spoedig mogelijk en afstand 400m. Echt veel beter dan quattro frommagy van Domino's! In head to head vergelijking.

kezzie
19 juni 2020

Altijd lekker!

Vlada
16 juni 2020
Liesbeth Troost
15 juni 2020

Snelle levering en pizza”s waren nog goed warm. Vriendelijke bezorger. Pizza”s waren super lekker. Mooie dunne bodem en knapperige rand. Fruitig di mare was goed gevuld. Pizza met buffel mozzarella en verse tomaat met basilicum had wel meer tomaat en basilicum op gekund. Was karig. Maar al met al prima pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 juni 2020

Bizar lekkere pizza's, heel constant van kwaliteit. Afgelopen weken vaker besteld, ik ben fan!

Silke
6 juni 2020

De pizza was er enorm snel en smaakte top! Als je het aan mij vraagt...de lekkerste pizza’s in Groningen.

Joore Smink
2 juni 2020
Melvin
31 mei 2020

Primaaaaaa

Onno
31 mei 2020

Erg lekkere pizza! Goede bodem en verse ingrediënten.

Tineke en Wim
30 mei 2020

Altijd heerlijk eten bij Il Sogno en echt Italiaans! Over de bezorging wordt goed gecommuniceerd, is vlot en probleemloos en alles nog goed warm.

Florentien
26 mei 2020

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richella
26 mei 2020

Snelle bezorging, heerlijke pizzas en goed belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
26 mei 2020

Super service. Ga zeker vaker bestellen.

Weijer
24 mei 2020

Altijd goed dus geen teleurstelling !! Aanrader

Irma
24 mei 2020

Erg lekkere pizza, 5 sterren als hij wat warmer was geweest.

Daniëlle
23 mei 2020

Het was weer heerlijk! Beste authentieke Italiaan van Groningen.

SR
21 mei 2020

Beste Italiaan in de hele stad. De pizza's en pasta's zijn echt Italiaans met verse ingrediënten. Het restaurant zelf is ook een aanrader trouwens! 10/10

Weijer
17 mei 2020

Het eten is goed en een vlotte service.

Piety
16 mei 2020

Alles was lekker, met als hoogtepunt de heerlijke risotto. Prima porties, alles goed op temperatuur. Top!!

Carolien
15 mei 2020

De beste en lekkerste Italiaan hier in Groningen! 👌🏼

Ik
8 mei 2020
Carolien
7 mei 2020